Virtuella rundturer

Virtuella rundturer är särsklit relevanta för innehållsdrivna branscher – såsom bygg och fastigheter, hotell och turism, samt museer – där visuella skildringar är den mest effektfulla kommunikationsformen.

Varför virtuella rundturer?

  • En virtuell rundtur innebär att du kan gå omkring i virtuella lokaler och uppleva dem som på riktigt.
  • En virtuell rundtur är en 360-graders simulering av en fysisk lokal. Den tillåter användarna att utforska ett ställe på distans, fast med en känslan av att de fysiskt befann sig där.
  • Ett interaktivt visualiseringsverktyg som har visat sig engagera och hålla kvar intresset hos besökarna längre än jämfört med hemsidor med vanliga statiska bilder.
  • Besökaren kan se platsen från flera olika vinklar, gå mellan rum och ha full kontroll över sin upplevelse
  • Idealt för mäklare och fastighetsbolag, hotell och turism, kommuner, museer och många andra
360 Virtual Tour Mine

Vad vi erbjuder

SE VÅR PORTFOLIO

Andra tjänster

Virtual Reality

Genom att använda den bästa tillgängliga tekniken kan vi skapa verklighetstrogna platser i en virtuell miljö som får användaren att känna sig fullständigt närvarande i.

3D Rendering

Genom att använda den senaste mjukvaran kan vår fotorealistiska 3D renderingar ge kunder en mer exakt bild av en planerad plats, vilket bidrar till riktigt mervärde.

360 Videos

Engagerande 360-graders panoramavideor tillåter er att förmedla upplevlserika och interaktiva videor som breddar publiken. 360°-videor möjliggör revolutionerande kommunikationsätt och storytelling