Tietoa meistä

Toimitamme vaikuttavia kokonaisvaltaisia kokemuksia yrityksille ympäri Pohjoismaita.

Keitä olemme

Olemme Tukholmassa sijaitseva mutta aktiivisesti Suomessa ja Norjassa toimiva täyden palvelun VR-toimisto joko on erikoistunut tuottamaan 360-asteen sisältöä monien eri toimialojen yrityksille.

Kysytyimmät palvelumme ovat virtuaalitodellisuuksien luominen, panoraamiset virtuaalikierrokset, 3D renderöinti ja 360-asteen videoiden tuotanto – vaikka palveluidemme kirjoon kuuluu myös paljon muuta.

Toimimme monien eri alojen kanssa, ja asiakkaisiimme kuulu kuntia, julkisia järjestyksiä vanhustenhoidon palveluita, kiinteistönkehittäjiä, sekä monia muita, jotka haluavat meidän toteuttavan heidän kaikkein vaativimmat kokonaisvaltaisen sisällön tarpeensa. Asiakkaamme luottavat siihen, että tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat heidän tarkkoja kriteereitään.

Jos etsit todella taitavaa, innovatiivista joukkuetta, jolla on vertaansa vailla oleva ymmärrys tästä kasvavasta markkina-alueesta, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Ota yhteyttä keskustellaksesi seuraavasta projektistasi.

Kenen kanssa työskentelemme

  • Autamme monien eri alojen yrityksiä valjastamaan kokonaisvaltaisen teknologian kaupallisen ja luovan voiman.
  • Meillä on asiakkaita kunnista ja julkishallinnon elimistä aina kiinteistönvälitysyrityksiin ja majoituspalveluiden tarjoajiin
  • Monet tunnetut Pohjoismaiset yritykset ovat antaneet meille luottamuksensa ja uudelleenrakentaneet tuottamansa sisällöt palveluidemme avulla.
  • Haluatko tietää miten voimme auttaa yritystäsi? Ota yhteyttä tänään

Palvelumme

Meillä on kokemus ja tietotaito toteuttaa kokonaisvaltaiset ratkaisunne – toimialasta riippumatta.

Olemme auttaneet autokauppiaita myymään lisää, kuntia lisäämään digitaalista näkyvyyttään, yliopistoja houkuttelemaan uusia oppilaita, seurakuntia esittelemään kirkkojaan, sekä monia muita toimijoita, jotka ovat huomanneet palveluidemme arvon.

Olette sitten julkinen instituutio, joka haluaa ottaa virtuaalitodellisuuden haltuun tai kiinteistökehittäjä, joka haluaa esitellä kohteitaan kaikkein mielenkiintoisimmalla tavalla, meidän palvelumme tuottavat tarvitsemanne tulokset

 

Industries using Virtual reality