Virtuaalikierrokset

Virtuaalikierrokset ovat erityisen tärkeitä sisältöpainotteisille toimialoille – kuten kiinteistönvälitykselle, majoituspalveluiden tarjoajille, kunnille ja museoille – joissa visuaalinen esittely nähdään kaikista voimakkaimpana kommunikointikeinona.

 

Miksi virtuaalikierros?

  • Virtuaalikierros tarkoittaa sitä, että voit kulkea ympäriinsä virtuaalisessa ympäristössä ja kokea paikan kuin se olisi todellinen
  • Virtuaalikierros on 360-asteen simulaatio aineellisesta paikasta, joka antaa etäkäyttäjille mahdollisuuden tutustua tilaan aivan kuten jos he olisivat fyysisesti siellä.
  • Se on vuorovaikutteinen visualisointityökalu, jonka on osoitettu tavoittavan nettisivujen kävijöitä ja ylläpitävän heidän mielenkiintoaan normaaleita valokuvia kauemmin.
  • Vierailijat voivat tutustua paikkaan monista näkökulmista, vaihtaa huoneita ja täysin kontrolloida omaa kokemustaan
  • Työkalu on täydellinen kiinteistövälitystoimistoille, majoituspalveluiden tarjoajille, kunnille, museoille, sekä monille muille.
360 Virtual Tour Mine

Mitä tarjoamme

TUTUSTU PORTFOLIOOMME

Muut palvelut

Virtuaalitodellisuus

Viimeisintä tekniikkaa edustavien laitteittemme avulla luomme niin vakuuttavia kuvitteellisia kohtauksia, että katsojat tempaistaan kokonaan mukaan virtuaalimaailmaan.

3D renderöinti

Fotorealistiset 3D renderöintimme käyttävät viimeisimpiä ohjelmistoja ja tuovat todellista lisäarvoa yrityksellenne, sillä ne mahdollistavat asiakkaille suunniteltujen tilojen tarkan visualisoinnin.

360-asteen video

Mukaansa tempaavat 360-asteen panoraamavideot tarjoavat mahdollisuuden välittää kokemusrikkaita, interaktiivisia videokokemuksia laajoille joukoille.