Om oss

Vi levererar effektfulla och verklighetstrogna VR-upplevelser för verksamheter över hela Skandinavien.

Vilka vi är

Vi är Stockholms basera VR-byrå men även aktivt i Finland och Norge, specialiserade inom 360-graders innehållproduktion för en rad olika företag och verksamheter.

Våra mest populära tjänster inkluderar produktion av virtuella verkligheter, virtuella rundturer i panorama, 3D rendering samt 360-videoutveckling – och vi erbjuder mycket mer än så.

Vi arbetar med en stor spännvidd av olika verksamheter – såsom kommuner, offentliga sektorn, äldrevård, fastigheter, för att bara nämna några – och möter de mest krävande behov av fänglande och verklightestroget innehåll. Våra kunder litar på att vi levererar skräddarsydda produkter av högsta kvalitet.

Om du behöver ett team av framstående och kunniga kreatörer, med oöverträfflig förståelse för den växande marknaden, så har du kommit rätt.

Kontakta oss för att diskutera ditt nästa projekt.

 

VÅRA KUNDER

  • Vi hjälper många olika verksamheter att dra nytta av den kommersiella och kreativa kraften i immersiv teknik
  • Våra kunder består av allt ifrån kommuner och offentliga verksamheter till mäklare och hotell
  • Flera välkända institutioner runtom i Norden har använt våra tjänster för att omvandla och modernisera deras innehållsproduktion
  • Nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Kontakta oss idag

Våra tjänster

Vi har kunskaperna och expertisen för att levererar fängslande lösningar – oavsett vilken bransch du verkar inom.

Vi har hjälpt bilhandlare att sälja mer, kommuner att förbättra sin digitala närvaro, universitet att attrahera nya studenter, församlingar att visa upp kyrkor, samt många andra verksamheter som har förstått värdet i vad vi erbjuder.

Oavsett om ni är en offentlig verksamhet som vill ta steget ut i virtual reality, eller en fastighetsmäklare som vill visa upp era fastigheter på det mest engagerade sättet, kommer vårt urval av tjänster kunna skräddarsy det ni letar efter.

 

Vi levererar VR-upplevelser.

Industries using Virtual reality